-Acun'u kıskandığın oluyor mu? Nerede, ne yapıyor diye merak ettiğin? Sıfır! Her dakika da konuşmayız. Acun'un yaptığı şeyleri genelde bilirim. Zaten Dominik ve Miami'de sürekli beraberiz, neden sorayım?
18 14
-Eğer boşanma olmasaydı bu ilişkiye yine de devam eder miydin? “No way!” Asla. Zaten sonundaydık, boşanma olacak ya da olmayacaktı.
18 15
-Şeyma Subaşı'nın mesleği nedir? Kendini nasıl tanımlarsın? Di mi? Yurtdışında da soruyorlar, “Necisin ki sen, bu kadar takip ediyorlar?” diye. Gerçekten biz de bunu Acun'la bulmaya çalışıyoruz! Life-style bir şey mi desek diyorum.
18 16
Tasarımcı değilim. Stil danışmanı da. Çünkü kimseyi giydirmiyorum. Ama şöyle bir şeyim var. Insta Story'ye mesela, bu mekanın her yerini (eliyle dönerek gösteriyor) çekip de koymam.
18 17