Evrim lafı ortaya attı! Nisa "Bana da laf atmasaydın olmazdı Evrim" deyince...

Birbirinden iddialı yarışmacıların olduğu Survivor 2O22 All Star'ın yeni bölümünde Ogeday ve Nisa'nın aşkı resmen kanıtlandı. Bir dönem aşk yaşadığı Barış Murat Yağcı'nın oyunu kazanma sevinciyle sergilediği hareketlerin ardından Evrim Keklik'in "Bunun hayranları, bunun sevenleri, bunun sevgililerine anlam veremiyorum ya" demesi üzerine Nisa "Bana da laf atmasaydın olmazdı Evrim" diyerek izleyenleri şoke etti.


9 2

Survivor Evrim: Ogeday buradayken öyle bir şey söylemem

Nisa’nın bu sözlerine yanıt veren Evrim, “Ogeday buradayken öyle bir şey söylemem” dedi. Yani Evrim, Nisa ve Ogeday aşkını ağzından kaçırarak itiraf etti. İşte yarışmadan o anlar


9 3

Survivor 2022'nin şüphesiz en çok konuşulan ismi Nisa Bölükbaşı oldu. Gönüllüler takımında mücadele eden yarışmacı gerek performansı gerekse özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Survivor 2020'nin hemen ardından kardeş gibi olduğu Barış Murat Yağcı ile sevgili olmaları herkesi şaşırtmıştı.


9 4

Nisa ile Barış'ın ilişkilerini bitirdiklerini duyurmasının hemen ardından Nisa eski yarışmacı Ogeday Girişken ile anılmıştı.


9 5