Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen 58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü alan Nihal Yalçın'la Tamer Karadağlı arasında yaşanan diyalog dikkat çekmişti. '2. Sayfa' canlı yayınında kendini savunan Karadağlı, festivale katıldığına pişman olduğunu belirtirken, "Hangi kadına ne düşmanlık yapmışım?" dedi.


10 3


Ceren Moray'dan olay tepki

Tamer Karadağlı ile Altın Portakal'da 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın arasında yaşananlar gündemdeki yerini korurken, oyuncu Ceren Moray'dan da konuya ilişkin bir tepki geldi. Moray, Karadağlı'ya 'vasıfsız' ve 'hıyar' gibi sözcüklerle seslendi.


10 4


"Hıyarlığını ve vasatlığını sahiplenmek yerine..."

Oyuncu Ceren Moray, Tamer Karadağlı'nın ismini vermeden yaptığı paylaşımda, ünlü oyuncuyu adeta yerden yere vurarak 'herhangi bir başarısı olmadığını' ileri sürdü. Moray, "Sanatsal hiçbir başarısı olmamasının yanı sıra, 'merhaba' dediği anda; hıyarlığını ve vasatlığını sahiplenmek yerine, onu örtmek için en primitif reflekslerle 'ama o terörörö' milliyetçiliği kasıp, magazin magazin dolaşarak bir kadının başını belaya soktuğundan emin olana kadar rahatlamayacak insanlar olduğunu bilmek üzücü.


10 5


Bu tipleri itinayla var etmeye çalışmak da sadece bu toprakların işi. Her şey muazzam bir şekilde bu kadar mı yanlış olur?” 


10 6