Geçtiğimiz sezonlarda “Zuhal Topal ile Sofradayız” programıyla büyük başarılar yakalayan güzel sunucu, bu sene Fox’la anlaşmazlık yaşadığı için TV8’e transfer oldu! Şimdilerde Yemekteyiz programının sunuculuğunu üstlenen Zuhal Topal hakkında geçtiğimiz günlerde Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ, Zuhal Topal ve ailesinin Acarkent’te 1,5 milyon dolara tripleks villa satın almış ve şimdilerde de evin tadilatı ve dekorasyonu için çalışmalar yapmaya başlamış olduğunu iddia etmişti.


10 2

Ancak ortaya atılan bu iddia Zuhal Topal tarafından jet hızıyla yalanlandı. Ünlü sunucu 12 yıldır Acarkent’te yaşadığını ve haberin yalan olduğunu söyledi!

10 3


Mehmet Üstündağ’ın iddiası  Zuhal Topal tarafından Instagram’da hızlıca yalanlandı; “12 yıldır oturduğum siteye yeni taşınacağımı öğrenmek bir miktar güldürdü beni!” dedi.


10 4


Zuhal Topal, uzun yıllardır televizyon ekranlarında seyrettiğimiz sunuculardan biri. 2008 yılında Korhan Saygıner ile dünyaevine giren Zuhal Topal, eşinin prodüktör olduğu programlarda sunuculuk görevini üstlenerek büyük başarılara imza atıyor.


10 5