Kışkırtıcı fotoğraflarıyla adından söz ettiren Dmala Ekmekçioğlu, doğum gününü sevgilisi ve arkadaşlarıyla beraber kutladı. Her sene doğum günü yurtdışında kutlayan Ekmekçioğlu,  salgın nedeniyle bu sefer yurtdışına çıkamadı. 

6 2

En sevdiği arkadaşlarıyla birlikte kutlama yapan Ekmekçioğlu'nun yanında yakın arkadaşı Merve Taşkın'ın olmaması dikkat çekti. 

6 3

Ünlü sosyal medya fenomeni ''bu yaşımın en güzel hediyesi sensin'' diyerek yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı. Yüzünü göstermediği sevgilisine sarılmalara doyamadı. 

6 4

Damla Ekmekçioğlu kimdir? 

Periscope, Twitter ve İnstagram sosyal medya hesapları ile ciddi bir takipçi sayısına ulaşan Damla Ekmekçioğlu 1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Boyu 1.75 cm, kilosu ise 56’dır.2.5 üniversite bitirmiştir. İstanbul’da Grafik Tasarım, Almanya’da ise Bilgisayar bilimleri üzerine eğitim almıştır. 5 sene Almanya’da yaşadıktan sonra Türkiye’ye dönmüş ardından Almanca Öğretmenlik bölümünde 2 yıl okumuş ancak sonunda hep okuyacakmıyım diyerek eğitimini noktalamıştır. Bu nedenle 2.5 üniversite diye kendisi açıklamıştır.

6 5