Çiftin evliliklerinde ayrılık rüzgarlarının estiği iddia edildi. Sabah' yazarı Bülent Cankurt'a göre, kısa bir flört döneminin ardından Kemerburgaz'da yakın dostlarının katıldığı sade bir törenle evlenen çiftin mutluluğuna ilk gölge, iki yıl önce düşmüştü.
8 2
Bülent Cankurt, çiftin ayrılık aşamasında olduğunu iddia ettiği yazısında şu satırlara yer verdi: “Daha önce yaşadıkları sorunun üstesinden gelip eski günlerine dönen Saran çiftinin mutluluğu maalesef kısa sürdü. Üstelik sosyete kulislerinde konuşulanlara göre, bu seferki sorun, adliye koridorlarında sonuçlanacak gibi...
8 3
Benim gibi herkesin birbirine çok yakıştırdığı, önceki evliliklerinden dünyaya gelen kızlarının da iyi anlaştığı çiftin arasındaki sorun ne bilmiyorum.
8 4
Ancak bu kez krizin çok ciddi olduğunu duydum. Önceki gün kızını Amerika'ya okula uğurladığı fotoğrafı sosyal medyadan paylaşan Sadettin Bey ile Brezilya'ya bir konferansa giden ve yanında kızını da götürüp tatil yapan Emek Hanım, birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi de bırakmış!
8 5