Geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci ve Yeliz Yeşilmen sosyal medyadan bir video paylaştı. Videoda ''Biz ikimiz doğal kaldık hiç bir estetiğimiz yok , başka bizim gibisi kalmadı” diyen ikiliye bazı sosyal medya kullanıcıları destek verirken bazıları eleştiri yağmuruna tutmuştu. 

7 2
Şarkıcı Hatice'nin o videonun arkasından estetikle ilgili yaptığı açıklama ise Yeliz Yeşilmen ve Tuğba Ekinci'ye gönderme olarak algılandı. 
7 3

Hatice, Instagram'ın hikaye bölümünden kendi resmini paylaşıp altına, ''Ahlakınıza yaptırdığınız estetikler bizimkinin yanında çok masum kalıyor'' notunu düştü. 

7 4

Hatice kimdir? 

Hatice Çarpar, 6 Aralık 1978 tarihinde İzmir, Narlıdere’de doğmuştur. Son yıllarda şarkılarından çok magazinsel olaylarla gündeme gelen ve şarkıcılık kariyerinde ‘‘Fidayda Hatice" ismiyle tanınan Hatice Çarpar podyumda kalçasını açarak uzun süre konuşulmuştu. Hatice sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlar ve açıklamalarla gündeme gelip sıkça kendinden bahsettiyor. Hatice'nin evlilikleri ve kaybettiği eşi ile ilgili detaylar da Hatice kimdir biyografisinin içinde.Öte yandan son zamanlarda instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla tepkileri üzerine çeken Hatice'nin şarkıları ile Hatice'nin Instagram hesabından yaptığı bazı ilgi çekici paylaşımlar da Hatice kimdir biyografimizde. 


7 5