Cesur fotoğraflarıyla adından söz ettiren ünlü model ilk paylaştığı fotoğrafta atın yanında yarı çıplak poz verirken, diğer fotoğrafında ise çok daha cesur davrandı ve atın üstünde çırılçıplak bir şekilde kamera karşısına geçti.

8 3

Nara'nın cesur paylaşımları yüz binlerce beğeni aldı. 

8 4

Efsane futbolcu Maradona'nın ölümünün ardından Arjantinli aktris Mirtha Legrand, Wanda Nara ile Maradona'nın iki yıl önce bir otel odasında sabaha kadar cinsel ilişkiye girdiği iddiasını yeniden gündeme taşımış ve tüm dünyayı şaşkına çevirmişti.

8 5

Wanda Nara kimdir? 

Wanda Nara Arjantinli bir medya kişiliği, futbol ajanı, şov kızı, televizyon sunucusu ve modelidir. 2014 yılında müşterisi ve profesyonel bir futbolcu olan Mauro Icardi ile evlendi.Wanda Nara Mauro Icardi ile evlenmeden önce 28 Mayıs 2008 ile 06 Kasım 2013 yılına kadar ünlü futbolcu Maxi Lopez ile evli kalmıştır. Eşi Maxi Lopez’in ünlü yıldızı ihanetle suçlamasından sonra çift boşanmıştır. Wanda Nara eşinin kendisine yaptığı ihanet suçlaması için, Maxi Lopez’e dava açmıştır. Dava sonucunda mahkeme Maxi Lopez lehine karar vermiştir.

8 6