Dört buçuk ay boyunca fanları evlerin salonlarından seslendi: Hadi Yunus! Parkurda daha iyi bir Yunus Günçe olabilir miydi peki? En başta yaşadığım 2 çok büyük sakatlık oldu. Ritmimi çok geç yakaladım yakaladıktan sonra da parkurlarda kimseden geri kalmadım. Benden ortalama 15 yaş genç insanlarla yarıştım. Yine de hiç fena değildim. Ama bitirişlerde bir telaşım vardı. O telaş da sanıyorum üzerimde kurulan baskıdan kaynaklandı. Bu baskıyı da kim neden kurdu bunu da zaten herkes biliyor.
12 3
Semih işinin şov olduğunu ve buna TV'de devam etmek istediğini söyledi. Semih gerçek bir karakter miydi? Adada oynadı mı? Semih konusunu tekrar açmak istemiyorum. Konu çok önce bitti. Ben sadece kendi kariyerime ve yapacaklarıma odaklanıyorum. Bence o da öyle yapsın. Umarım başarmak istediklerini başarır. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Bundan sonra katılacağı yarışmada da başarılar. Umarım bu defa şeytanın bacağını kırar. Kısmetse olur!
12 4
Bazı açıklamalarının ya da davranışların aleyhinize delil olarak kullanıldığı da oldu Dominik'te. Kendinizi iyi anlatabildiğinize inanıyor musunuz? Kendimi ifade etmek çok kuvvetli olduğumu düşündüğüm alanlardan bir tanesi. Hayatta pek çok parkur var. Bu da benim kendimi iyi hissettiğim bir parkur. Anlamak istemeyene ne yapsan anlatamazsın. Zaten benim hedef kitlem de anlamak isteyenler oldu hep. Anlamak istemeyenlerin bana zaman kaybettirmesine izin vermedim bundan sonra da vermeyeceğim. Kendi tempomu başkalarının yavaşlığına göre ayarlayamam. Hızlıyımdır. Hızlı olanlarla daha iyi anlaşıyorum.
12 5
Yunus Günçe ile birlikte 'Ç meselesi' de hayatımıza girdi. Nedir bu mevzunun alameti farikası? Çift kişilik yatağım, kahve öğütücüm ve güçlü bir elektrik süpürgem var. Ama aslında sahip olduğum en değerli şeyim soyadım. Beni çok insan tanımaz. Tanıyanlar da soyadımı yanlış bilir. Soyadım Günce değil, Günçe Ç ile. En azından Survivor'da bunu başarmak istedim. Soyadımı doğrulatmak istedim. Ama asıl daha büyük amaç Türkiye'de engelli olmanın zorluğuna dikkat çekmekti. Gücüm yettiğince bununla ilgili bir farkındalık yaratmaya çalıştım. Ve anladığım kadarı ile belli bir mesafe de almışım. Bundan sonra da bu konu üzerinde başka şeyler de yapıyor olduğumu herkes görecek.
12 6