2018 sonbahar koyu renk ruj renkleri kırmızı kurtarıcı renginiz!

2018 sonbahar sezonun trend ruj renkleri bu yıl sezonu açmış durumda! Sezonun en trend renklerini ve makyaja uyumunu sizde yakalayabilirsiniz.

Her yıl olduğu gibi mevsimlere göre makyaj modelleri de değişiyor. Yaz aylarını temsil eden cıvıl cıvıl renkler kışın yaklaşmasıyla beraber yerini yavaş yavaş koyu sade renklere bırakmaya başladı. 2018 sonbaharında trend olan koyu renkli rujları bir araya getirdik sizde oldukça trend olan bu renklerden ilhan alabilirsiniz.
7 1
Her mevsime uyum sağlayan kırmızının tonları en kurtarıcı renkler kategorisine giriyor. Bu mevsimde kırmızının açık renklerine elinizin gitmemesi koşulu ile koleksiyonunuzda mutlaka yer verebilirsiniz.
7 2

Bordo ve tonları özellikle akşam buluşmalarında veya özel bir gece için tercih edebileceğiniz renklerin başında geliyor. Son zamanlarda oldukça popüler olan doğal göz ve cilt makyajı ile koyu renk bir bordo ruj sizi hem çok şık hem de doğal gözükmenizi sağlayacaktır. 

7 3
Eski dönemlerdeki gibi göz-ten ve ruj rengini abartma devri sona erdi. Şık olmak için tercih edeceğiniz en önemli şey gözler veya dudaklar olmalıdır. Gözlerinizi ön plana çıkarmak istediğiniz zamanlarda dudaklarınızda koyu renk ruj tercih etmeyin.
7 4