CATHRYN  (57) Hiç karmaşık bir güzellik rutimin olmadı. Güvenilir bir dudak balsamı dışında hiç makyaj ürünü kullanmıyorum. Ama düzenli olarak gözaltı bakımı yaparım. Eskiden kaşlarımla da ilgilenirdim ancak yaşlandıkça dökülüp azaldılar. 

7 2

Jenna Treat'ın kaş bakımı sonrası  kaşlarım yüzümü nasıl değiştirebileceğini gördüm. 

7 3

JULIE (56) Julie de kaş makyajıyla gençleşen diğer bir kadın. "Seksenli yıllarda, tam kaşlarım vardı, moda oydu. Ancak, sonra, 90'lı yıllarda, çok şekilli kaşlar geldi ve bu yüzden kaşlarımı aldırdım" diyen kadın kaşlarının tekrar çıkması için elinden geleni yaptığını ancak başarısız olduğunu söyledi.  Hatta kaş dövmesi bile yaptırmayı denediğini ancak sonucun felaket olduğunu söyledi. Julie, makyaj sonrası ise aynada kendini görünce inanamadığını söyledi. 


7 4

CHANTELLE (39) Chantell de kaş modası kurbanlarından. Kaşlarını şekillendirmek isterken fazla köşeli ve sert bir ifadeye sahip olduğundan yakınan kadın, 11 yaşından beri kaşlarını aldığını söylüyor. Çok uzun zamandır kaşlarını aldığı için yeni kaşların çıkmadığını ve yıllardır köşeli sert kaşlarla yaşadığını söyledi. O da kendisine yapılan makyaj sonrası görüntüsünden memnun. 3 yıldır kısa saç kullandığını da söyleyen Chantalle kaşlarına yapılan makyajla tam da görünmek istediği hale geldiğini anlattı. 



7 5