Chanel Pirate

Pirate Chanel’in en çok satan rujlarından birisi, hem kırmızının mükemmel tonunu yakalamasıyla hem de şık ambalajıyla kült olmayı haketmiş bir ürün. Yapı itibariyle oldukça kremsi olduğundan dudaklar önce dudak kalemiyle çerçevelendiğinde daha iyi bir sonuç veriyor.

5 2

Estee Lauder Rich Red

Rich Red markanın imza ürünü olmayı başarabilmiş bir ruj. Bugün kırmızı ruj denilince çoğu kişinin aklına ilk olarak Rich Red geliyor. Rich Red’in 1984’ten günümüze kadar uzanan bir popülerliği var. Ayrıca bu rujun yoğun yapılı olmasına rağmen kremsi olan ilk rujlardan biri olduğunu da hatırlatalım.

5 3

Tom Ford Cherry Lush

Tom Ford kozmetiğe el attığında kozmetik dünyasındaki en şık tasarımlardan birine de imza atmış oldu. Tom Ford’un rujları da bu tasarımdan nasibini aldı. Cherry Lush içinde hafif bir pembelik de bulunan günlük olarak da rahat tercih edilebilecek bir renk. Cherry Lush’ı bu kış sıklıkla tercih edeceğiz!

5 4

Rimmel London Kate Moss:01

Kırmızı rujlara uygun fiyatlı en güzel alternatif Rimmel London’ın Kate Moss serisinden 01 numara. Tok bir kırmızı tonuna sahip olan 01 birçok ten renginde çok güzel durabilecek bir renk. Kırmızı rujları beğeniyor ama denemekten korkuyorsanız ilk alternatifinizin Rimmel London 01 olmasını öneririz!

5 5