GÖZ KAPAKLARINIZ DÜŞÜKSE...

Göz kapağındaki cilt fazlalığı göz kapağı düşüklüğüne neden olmaktadır. Eğer ki göz kapaklarınız düşükse gözleriniz daha etkileyici ve çekik bir görünüm vermek için eyeliner sürerken kirpik diplerinizin orta kısmından başlayarak yukarı doğru çıkarmaya özen gösterin.

7 2

BADEM GÖZLÜLER İÇİN EYELİNER MODELİ

Eğer ki gözlerinizin iç kısmı dış kısmına göre yukarı bakıyorsa gözleriniz badem yapıdadır. Eyeliner çeşitlerinin hemen hemen hepsini kullanabilen badem gözlüler bu konuda oldukça şanslı! Ancak gözlerinizi daha çarpıcı hale getirmek istiyorsanız eyelinerı sadece kirpik diplerinize uygulayabilirsiniz! Böylelikle hem sade hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

7 3

GÖZLERİNİZ YUVARLAKSA...

Yuvarlak bir göz yapısına sahipseniz göz pınarlarınızdan ince bir çizgi başlatıp göz kapaklarınızın dış köşesine doğru kalınlaştırıp yukarı doğru kuyruğu uzatarak gözlerinizi çekik gösterebilirsiniz!

7 4

GÖZLERİNİZDEKİ ARALIK BİRBİRİNE UZAKSA...

Bu başlık altında gözleriniz arasındaki mesafe birbirine uzaksa yapmanız gereken en önemli adım eyeliner çekerken ince bir çizgiyi göz pınarlarınızdan başlatarak dış köşeye doğru kalınlaştırmak olacaktır. Bu yöntem gözleriniz arasındaki fazla mesafeyi kısa gösterecektir. 

7 5