Güneşin ve yaşın etkisi ile cildinizdeki lekeler daha belirgin bir hal alır. Bu nedenle problemli bölgenize fondöten sürmeden önce sarı renkli bir corrector uygulamanızı tavsiye ediyoruz.

7 2

Cildinizin görünümünü canlandırmak istiyorsanız, elmacık kenmiklerinize renkli allıklar sürmenizi öneriyoruz. Özellikle şeftali tonu allıklar sizin için daha güvenli renk olacak, cildinizi olduğundan daha canlı ve parlak gösterecektir.

7 3

Makyajı çok fazla yapmak sizi her zaman olduğunuzdan daha yaşlı gösterir. Özellikle de göz makyajı size bu etkiyi verecektir. Gözlerinize asla simli ya da koyu tonda far sürmek gibi bir yanlış yapmamalısınız. Bu sizi olduğunuzdan daha yaşlı gösterecektir. Gözlerinizi belirginleştirmek istiyorsanız kaşlarınızı ön plana çıkarmalısınız. Dudağınıza süreceğiniz hafif bir parlatıcı ile makyajınız taze ve genç görünecektir.

7 4

Cildinize makyaj yaparken parmaklarınızı kullanmaktan çekinmeyin. Yüzünüze sürdüğünüz ürünün ısınması ile cildiniz daha uyumlu bir renge sahip olacak ve sizi yaşlı göstermeyecektir.

7 5