KAPATICI FONDÖTEN

Cildinize ve cilt alt tonunuza uygun olacak bir kapatıcı fondötene ihtiyacınız olacaktır. Fondöteni tercihinize göre inceltebilir veya kapatıcılığını arttırabileceğiniz bir fondötene makyay çantanızda yer verebilirisiniz. 

8 2

KAŞ FARI VE FIRÇASI

İlk zamanlarda her şeyi tam takım almanıza gerek olmayan arkası hem fırça hem de kaş tarağı işlevini gören bir kaş tarağı ve bir de kaş renginize uygun far alabilirsiniz. Aynı şekilde yoğunluğunuz tercihinize göre artırın. Azaltabileceğiniz bu aşamada da kaşlarınızın daha düzgün gösterebilirsiniz. 

8 3

ALLIK

İlk zamanlarda içerisinde her renk olan çok pahalı far paletleri almak yerine cildinize uygun bir allık alıp göz kapaklarınızda fa far olarak kullanabilirsiniz. İşte elmaelma.com okurları için bir araya getirdiğimiz yeni başlayanlar için makyaj önerimiz bu kadar başlangıç için çok fazla ürünler almanıza gerek yok şimdilik bu kategorideki ürünler sizi fazlasıyla idare edebilir!

8 4

MAKYAJ SÜNGERİ

Fondöteninizi daha rahat cildinize uygulayabilmeniz için bir makyaj süngeri edinebilirsiniz. Böylelikle cildinize uygulayacağınız fondötenin kapatıcılığını dilediğiniz gibi inceltebilir veya arttırabilirsiniz.

8 5