Mor Ruj: Yaz mevsiminden beri süren iddialı dudak makyajı sonbaharda da varlığını sürdürecek. Özellikle mor renk rujlar ön plana çıkacak. Buğday tenlilere çok yakışan bu ruj rengi, anında enerjik bir hava katıyor. Solgun ve cansız yüzler için mor rujun ideal olduğunu söyleyelim.
5 2
Bakır Göz Makyajı: Göz makyajında metalik etki popülerliğini koruyor. Her cilt tonuna yakışan bakır ışıltılı farı siz de makyaj çantanıza ekleyin, gözlerinizin ön plana çıkışına şahit olun.
5 3
Mat Yüz Makyajı: Parlak ten makyajı 2017 sonbahar sezonunda yerini mat ten makyajına bırakıyor. Tabi ki aydınlatıcı kullanmaya devam edeceğiz ama fondötenlerde genellikle mat bitişli olanları kullanacağız gibi görünüyor.
5 4
İddialı Eyeliner: 2017 sonbahar makyajında göz makyajı biraz farklı. Özellikle eyeliner çizgileri çok farklı! Bildiğimiz klasik eyeliner yerine daha uzun ve iddialı çizgiler karşımıza çıktı. Hem alt kirpik diplerine, hem de göz kapağının katlanma çizgisine çekilen eyeliner, gözleri olduğundan daha büyük gösteriyor.
5 5