Romantik çiçekler Çiçek desenleri bahar aylarının klasiği olsa da, desenler asla tekrara düşmüyor. Çiçeklerin doğadaki halleriyle yansıtıldığı gerçekçi desenler bu trendi daha ilgi çekici kılıyor.
10 3
Canlı ve parlak renkler 2017 ilkbaharında pastel renklerin pabucu dama atılıyor. Sarı, mavi, yeşil ve kırmızı gibi canlı ve belirgin renkler tasarımlara egemen olacak.
10 4
Pullar ve parıltılar Rodarte pullar ve parıltılarla bezeli muhteşem moda tasarımlarını barındıran markaların başında geliyor. Custo Barcelona ve The Blonds tasarımlarında parıltıya ağırlık veren isimler arasında. 2017 ilkbahar-yaz tasarımlarının sergilendiği New York Moda Haftası’nda podyumda izlediğimiz defilelerin %80’ini pullu payetli tasarımların oluşturduğunu da belirtelim.
10 5
Belirgin aksesuarlar 2017 ilkbahar sezonunda ‘Statement’ yani belirgin aksesuarlar ön plana çıkıyor. Aşırı süslü el çantaları, zımbalı, boncuklu botlar ve platform tabanlı Mary Jane ayakkabıları sık sık göreceğiz. Kolye işlevi gören iri küpeler, abartılı parçalar ilkbahar trendleri arasında.
10 6