2017 sezonunun en çok kullanılan çanta çeşitleri

Her kadının vazgeçilmez aksesuarlarından biri de çantadır. Nerde ne olursa olsun yeni çıkmış bir çanta modeli hep en gözde merak ediler ve ulaşılmaya çalışılır. 2017 sezonunun en çok kullanılan çanta çeşitlerini araştırdık.

Sonbahar-kış sezonu için rahatlık ve şıklığı birada taşıyan sahip olabileceğiniz en şık çantaları bile çapraz takarak, elleri özgür bıraktığınız bir sezon oldu. Aslına bakarsanız halada popüleritesini korumakta bir numara çapraz çantalar.
4 1
Son zamanların trend olan çantalarından bir tanesi de kutu çantalar genelde gece çantası olarak kullandığımız kutu çanta modellerinden alışkın olduğumuz bir çanta son zamanlarda günlük bile en çok kullanılan çantalar arasında.
4 2
Elleri özgürleştiren bel çantaları geçtiğimiz sezonda çok kullanılmasa da önümüzdeki sezonun vazgeçilmez çantaları haline gelecek. Şimdiden ufak ufak belirtilerini sosyal medya da görmekteyiz.
4 3
Farklı faklı sapları ve desenleriyle dikkat çeken aynı şekilde yine elleri serbestleştiren modeller vazgeçilmez sırt çantaları.
4 4