2018 modası nasıl davetlerde hangi elbiseler giyilmeli?

2018 modası nasıl? Davetlerde hangi elbiseler giyilmeli? Bu yaz, davetlerde parça seçerken ışıltılı olmasına mutalaka dikkat edin.

Özel davetlerde elbiseler kadar artık aksesuarlar da konuşuluyor! Stiliyle iz bırakmak isteyen kadınların yeni trend rotasında saçı kavrayan aksesuarlar, yüz hatlarını ortaya çıkaran maksimal küpeler var. Zamansız moda çizgisini güçlü trendlerle birleştiren ve yarım asırı aşkın süredir dünyanın dört yüz noktasında kendi moda krallığını ilan eden Oleg Cassini, gelinlikten gece elbisesine bir çok özel davet için tasarımlar sunarken aksesuarları da es geçmedi. Oleg Cassini bu yazın en trend renk ve materyallerini kendine has ışıltılı çizgisiyle birleştiriyor.






6 1

Sade bir elbiseyi bile bir anda adeta saray davetlerinin en gösterişli görünümüne kavuşturacak en güçlü aksesuarlardan biri; saçı tamamen kavrayan saç aksesuarları bu sezon asimetrik kullanımlarıyla göze çarpıyor. Mat siyah rengin üç boyutlu bir çiçek ve göz alıcı tüylere dönüştüğü aksesuarlarda asil gösteriş ön planda olacak.



6 2

Sezona tüyler kadar damga vuran bir diğer trend; simler ve parıltıların yoğun olarak kullanıldığı el çantaları olacak. Stilinizi tamamlamak için yanınıza eğlenceli olduğu kadar göz alıcı bir arkadaş almak isterseniz, Oleg Cassini mağazalarında siyahtan kırmızıya bir çok rengin en ışıltılı dokusunu bulmak mümkün.



6 3

Doğadaki en göz alıcı çiçeklerin yaprağından ilham alınarak modernize edilen küpeler, incelikli bir stilin kodlarını oluşturuyor. Bir çok aksesuarla bir arada kullanıldığı gibi tek başına da iddialı bir görünüm yaratan küpeler vücutla birlikte hareketli bir forma bürünüyor ve adeta zarifçe dans ediyor. Oleg Cassini'nin zamansız moda ruhuna göz kırpan bu modern aksesuarlarla çabasız bir şıklık yakalamak mümkün.

6 4