2018 sonbahar yeni sezon trendleri çiçek desenlerden vazgeçmeyin!

2018 sonbahar trendleri neler? Sonbaharda hangi desenler moda olacak? Yazın sık sık tercih edilen çicek desenleri sonbaharda da devam ediyor!

Bu yıl 2018 sonbahar giyim trendleri arasında yer alan çiçek desenler ve çizgileri kullanmaya devam ediyoruz. Her ne kadar mevsim geçişlerinde giyim tarz seçme konusunda zorlansak da doğru parça ve doğru kombin ile üstesinden gelmek kolay olacaktır. Morhipo MAG ekibi, sonbahar modasını belirleyen desenleri paylaşarak romantik mevsimin stil ipuçlarını veriyor. 

6 1

Morhipo MAG ekibi yeni sezonun trendlerini inceledi ve sonbahara hakim olacak desenleri belirledi: Doğanın etkisi ve 60'lar nostaljisi yeni sezonun kilit ipuçları!

6 2

ÇİZGİLER VE EKOSELER 60'LARA SELAM!

Çizgi ve ekose desenler bir süredir tasarımcıların en çok tercih ettiği kumaşlar arasında yer alıyor. 60'lar nostaljisi yaratan bu desenler, bu sezon sınır tanımayarak hiç olmadığı kadar ön planda olacak. 

6 3

Sokak modasından gece şıklığına kadar tüm görünümlere uyarlanan çizgi ve ekose desenleri kullanmak isteyenlere, gömlek ve gömlek elbiseleri öneriyor.

6 4