Greenwich village

Sezonun yükselen trendi, 70’lerden ilham alan detaylardan oluşuyor. Bu stil, cesur renkler ve göz alıcı geometrik desenler ile klasik bir günlük kıyafeti bambaşka bir havaya büründürüyor. Günlük jarse elbiseler, dize kadar çizmeler ile kullanılıyor. Bu görünüm, şehir şıklığından sofistike ofis stiline kadar uzanıyor.

38 2
Nordıc

Yepyeni bir triko anlayışı. Bu stil, kumaş dokusu ve sade bir styling anlayışını öne çıkartıyor. Kısa paça altlar ve kısa bluzlar bu stile sevimli bir görünüm katarken, doğal ve denizci tonlardan oluşan zengin renk skalası sayesinde kadına şık ve çarpıcı bir hava katıyor.
38 3
Woodland

70’li yılların ikonu olan geniş paça jean pantolonlara fokuslanan bu stil, çiçek baskılar ve Missoni tarzı örme teknikleri ile sezonun midi elbiselerine ve uzun trikolarına, sonbaharın rustik renkleri ve paltolardaki kürk detaylarla hayat veriyor
38 4
Heıress

Eski dönem Paris sokak kızlarının nostaljik stilinin eşsiz detayları yeniden doğuyor ve günümüzün sofistike kadınlarının iç dünyalarına ilham kaynağı oluyor. Kahve çekirdeği tonlarındaki zengin renk skalasından oluşan adeta lüksün tendeki sözcüsü satenlerin vücuttan akıp giden tuşeleri ve ten rengi ile bakır tonlarındaki triko kumaşlar çarpıcı bir görünüm sunuyor. Kurdele detaylı diz üzeri çoraplar çocuksu bir etki yaratsa da yüksek topuklu saten stilettolar seksi ve ışıltı veren tamamlayıcılar olarak kadının göz ardı edilemez dişiliğinin altını çiziyor.
38 5