DEKOLTE SEÇİMİNE DİKKAT EDİN !

Dekolteli kıyafetler giymek her zaman işe yaramıyor. Dekolte doğru bir şekilde kullanıldığı zaman şıklık katan bir harekettir. Fakat yapılan yanlışlardan biri de aynı anda birden fazla dekolte kullanımıdır. Aynı anda birden fazla dekolte kullanımı birbirini bastıracağından dolayı tüm iddianızı yok etmektedir. O yüzden bu hatayı asla yapmamanızı öneriyoruz. Doğru dekolte kullanımı vücudunuzun tek bir noktasını vurgulamaktan geçmektedir. Yani aynı anda hem gögüs hem de bacak dekoltesi vermekten mutlaka kaçınmalısınız. 

7 2

CANLI RENK KULLANIMINA DİKKAT EDİN! 

Vücudunuzun kusurlu olduğunu düşündüğünüz ya da ilgi çekmemesini istediğiniz bölgelerinde fazla parıltı ve dikkat çekici renkler kullanmaktan kaçının. Çünkü fazla ışıltı ve renk dikkat çektiği için karşınızdaki insanların direkt odaklanacakları nokta bu bölgeler olacaktır. Nötrlemek istediğiniz yerlere koyu renk ya da düz desen kumaşlı parçalar seçmenizde fayda vardır.

7 3

AKSESUAR SEÇİMİNE ÖZEN GÖSTERİN! 

Stil sahibi olmanızı sağlayacak en önemli koşullardan biri de doğru aksesuar seçimidir. Aksesuarlar, ne giyerseniz giyin sizi stil sahibi olma konusunda bir adım önde taşıyacaktır.Stilinize uyan en fazla 2 parça aksesuar seçmeniz yeterli olacaktır.

7 4

KENDİ MODANIZI YARATIN! 

Stil sahibi olmak isteyenlerin illa ki modayı takip etmesi gerekmez. Moda denilen şey kişinin kendi üzerine yakışan şeyi giymesidir. İçerisinde kendinizi mutlu hissettiğiniz parçalarla kendi modanızı yaratabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece vücudunuzu tanımak ve birkaç püf noktayı önemsemektir.

7 5