Sergi açılışını Teknosa Genel Müdürü Mehmet Nane ve MTD yönetim kurulu üyesi Nejla Güvenç’in gerçekleştirdiği gecede, Teknosa’nın çevreye olan duyarlılığını moda ve tasarımla bütünleştiren MTD üyesi Songül Cabacı, Zeynep Balaban, İpek Terzi, Murat Aytulum, Ece Matin, Nazlı Çetiner, Günseli Türkay, Ümit Aybek, Niyazi Erdoğan ve Beste Gürel’in tasarımları sergilendi.
9 2


Elektronik atıklar kullanılarak hazırlanan birçok tasarım, ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Tasarım, moda ve teknolojiyi buluşturan sergide, tüketicilere çeşitli sürprizler de sunulurken, Teknosa İstinyepark mağazasında tüketicilerin getirdiği kullanılmaz durumda olan atık konumundaki elektronik ürünlerde geri dönüşüme kazandırılması amacıyla toplandı.
9 3


FNO gecesinde moda ve teknoloji birarada
9 4


Teknosa’nın FNO projesi ile ilgili olarak Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane, FNO gecesinde düzenlenen sergiyi şu şekilde özetledi: “Geçtiğimiz yıl ilk kez düzenlenen ve yoğun bir ilgi ile karşılanan Fashion’s Night Out’ta bu yılda markaların geceye destekleri ile tüketiciler tarafından yoğun bir ilgi olduğunu görüyoruz.
9 5