Alessandro Vigano, Wrangler EMEA Bölgesi Kreatif Direktörü:

“Wrangler bu fiyat aralığındaki en iyi deri ürünü yapıyor. Ne ayrıntılarda, ne kalitede ne de değerde rekabet edilebilirler. Kanvas kumaş bagajları hafifletirken, asker renkleri sezona mükemmel uyum sağlıyor. Yaz şalları ise hepimizin olmak istediği havalı, gezgin göçebe imajını tamamlıyor.”
31 2
Askeri Temasının Hissedildiği Çantalar

Tote çanta, özgün askeri ekipman havası yaratmak üzere koyu yeşil kanvası, deri elemanlarıyla birleştiriyor. Kanvas, Wrangler’ın 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’ndaki Worn Across America öyküsündeki dört green-cast blue jeanle doğal olarak örtüşüyor.
31 3
31 4
Tarzınızın Tamamlayıcısı Küçük Detaylar

Wrangler deri konusundaki uzmanlığını kemerlerden bilekliklere kadar pek çok ürün grubunda gösteriyor. Avrupa’da yapılan ve el işçiliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği bileklikler farklı renk tonları ile 2011 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu’nda sunuluyor. Siyah, kahverengi ve konyak renkleri bulunan bileklikler farklı tarzlara hitap ediyor. Çivili bileklikler, deri üzerine zincirli bileklikler, sade bileklikler ile Wrangler bu yaz aksesuar anlamında tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
31 5