Koç burcunun tercihi dayanıklı çiçekler

Ateş grubuna dahil olan Koç burçları yüksek enerjili ve güçlü karaktere sahiptir. Hal böyle olunca çiçek tercihleri de bu yönde şekilleniyor. Özellikle beyaz ve kırmızının tonları koç burcunu en fazla etkileyen renkler arasında yer alıyor. Eğer Koç burcu olan birine çiçek hediye edecekseniz sümbül, papatya ve gerbera tercih edebilirsiniz.

11 2

Yengeç burcu için narin çiçekler seçilmeli

Duygusal yapıları ve sevdiklerine düşkünlükleriyle en hassas karakterli burçlar arasında yer alan Yengeçburcu için çiçek hediye ederken narin ve hassas çiçekler seçilmelidir. İlkbahar mevsiminde en güzel açan çiçeklerden biri olan zambak ve güçlü renklerdeki anemon çiçeği yengeç burcunun en çok sevdiği çiçekler arasında bulunuyor.

11 3

Oğlak burcu ile Amaril çiçeği arasında sıkı bir bağ var

Enerjileri asla bitmeyen, çalışmaktan yorulmayan ve zorluklara karşı güçlü bir duruş sergileyen Oğlak burcu olan kişilere verilebilecek en güzel hediye kamelya ve amaril çiçeğidir. Özellikle zor durumlarda bile hızla büyüyen ve hiçbir koşulda güzelliğinden ödün vermeyen amaril çiçeği güçlü bir yapıya sahip olan Oğlaklar için ayrıcalıklı bir konuma sahiptir.

11 4

Dağ çiçekleriyle Akrep’in doğa sevgisine ortak olabilirsiniz

Yaşamdan keyif almayı ve doğayla ilgilenmeyi seven akrep burçlarına çiçek alırken bu özelliklerini göz önünde bulundurmak doğru tercih yapmamıza yardımcı olur. Dağlarda yetişen centiyane gibi dağ çiçekleri Akrep burçlarını etkilemekte oldukça başarılıdır. Bunun yanı sıra kırmızının albenisini en güzel şekilde yansıtan kırmızı karanfil de akrep burcu olan kişilere hediye edilecek çiçek alternatifleri arasında bulunuyor.

11 5