TATLI PATATES 

Patates içeriğindeki beta karoten ve pro vitamin sayesinde cildi güneş ışınlarına karşı korumaktadır. Aynı zamanda güneş yanıklarına karşıda koruyucu özellik taşımaktadır. 

6 2

AVOKADO: 

Avokado E vitamini ve C vitamini bakımından oldukça zengin olan bir besinidir. Avokado da yine cildin güzel görünmesinde büyük rol oynayan besinlerden biridir. Cildin dayanıklı ve sağlıklı olmasını sağlamaktadır. 

6 3

BROKOLİ: 

Cilt sağlığınızı korumak için tüketmeniz gereken besinlerden biri de brokolidir. Brokolinin içerisinde yer alan emir, A vitamini ve C vitamini sayesinde cilt parıldar ve solgun görünümünden kısa bir süre içerisinde kurtulur. 

6 4

BALIK: 

Özellikle yağlı balıklar omega 3 bakımından oldukça zengin besinler arasında yer almaktadır. Yağlı balıklar arasında sayabileceğimizz balıklar somon, uskumru, ringa türü balıklardır. Omega 3'ün yetersiz alınması demek cildin kuruması anlamına gelmektedir. Cildinizin yumuşak ve nemli olmasını istiyorsanız cildin nem dengesini koruyan omega 3 alımına dikkat etmelisiniz. Balıklar aynı zamanda E vitamini açısındanda zengindir. E vitamini de cildi antioksidanlardan korumaya yarar sağlamaktadır. 

6 5