Kireçburnu

Bir dönem Leyla ile Mecnun dizisinde ''O gemi bir gün gelecek!'' diyen İsmail abisinin el salladığı yer aklımıza geliyor. İşte tam da bu noktada balık tutarak saatlerce buram buram huzur bulabileceğiniz nadir yerler arasında! Balıkçıların gözbebeği olan yerler arasında bulunan yıldızlı noktalarından biri de Kireçburnu'dur. Burada zamanın nasıl geçtiğinizi anlamayacağınıza emin olabilirsiniz!

5 2

Kuzguncuk

Kuzguncuk Kuleli Askeri Lisenin önünde manzarası ile sizi büyüleyecek balık tutmak için en çok tercih edilen noktalar arasında yer alıyor. Büyüleyici manzara eşliğinde burada huzur dolu vakit geçirerek balık tutabilirsiniz. Sessizliği ve sakinliği ile hem şehir de hem de şehirden bir o kadar uzakta gibi hissettiren bu nokta elmaelma.com olarak bizimde en çok tercih ettiğimiz noktalar arasında yer alıyor! 

5 3

İstanbul'dan Uzaklaşmak İçin Adalar!

İstanbulda olduğunu bir nebze de olsa hissetmek istemiyorsanız Adalar'da balık tutmak alternatif seçenekleriniz arasında yer alabilir! Balık keyfini en iyi şekilde sürdürebileceğiniz Adalar'a giderek balık tutma deneyimini elde edebilirsiniz.

5 4

Galata Köprüsü/Unkapanı 

İstanbul birçoğumuzun hem vazgeçilmezi hem de zaman zaman kaçıp kurtulmak istediği bir şehirdir. Şehrin kalabalığından kaçıp kurtulmak isterken bir yanımızın bizi bu şehirden koparamadığı bu tarih kokan şehri yaşamak ve keyfini çıkarmak için hem şehrin içinde hem hem de şehrin dışında hissettiren Galata Köprüsü balıkçıların en belirgin noktaları arasında yer alıyor. Tarihi yarım adanın atmosferini koklayarak burada balık tutabilirsiniz!

5 5