ERKEN YAŞLANMALARI ÖNLÜYOR

Kahve, içerdiği anti-oksidan bileşikleri ile cilt hasarını önler. Cildi korur ve çevresel faktörlere karşı dirençli hale getirir. Cilt hücrelerinin, enerji düzeyini korur ve yaşlanma karşıtı olarak çalışır.

6 2

MÜKEMMEL PEELİNG ETKİLİ!

Ciltteki ölü hücreleri doğal bir şekilde temizler, cildin nefes almasını sağlar. Türk kahvesi, cilt için en etkili ve doğal peling çözümlerinden biridir. İnce granüller halindeki kahve çekirdekleri, cilt yüzeyindeki ölü hücreleri temizlerken, içerdiği yağ asitleri ile cildi nemlendirir.

6 3

CİLDİ YENİLİYOR!

Cildi pürüzsüz bir görünüm verir. Doğal ve taze bir parlaklık kazandırır. Türk kahvesindeki bileşikler, cildin nem dengesini korumaya yardımcı olur. Bu bileşikler aynı zamanda hücre yenilenmesini ve büyümesini teşvik eder. Artan kolajen faaliyeti, cildin elastikiyet kazanmasını sağlar. Kahve cilt için etkili bir uyarıcıdır.

6 4

KAN DOLAŞIMINI HIZLANDIRIYOR!

Sağlıklı bir cilt için çok önemli olan kan dolaşımını artırır. Masaj yaparak uygulandığında, dokulardaki kan akışının artmasını ve hücrelerin beslenmesini sağlar. Aynı zamanda dokularda yer alan fazla sıvının da atılmasına yardımcı olur. Toksinlerden arınan cilt sağlık kazanır.

6 5