MUZ 

Muz özellikle potasyum, kalsiyum ve magnezyum açısından oldukça zengin olan bir meyvedir. Günde en az bir kez yemenin insan sağlığı üzerinden oldukça faydaları bulunmaktadır. Muz tok tutan bir besindir Bu nedenle kilo vermemiz yardımcı olmaktadır. Özellikle sabahları ya da öğleden sonra yemek için harika bir atıştırmalıktır. Düzenli tüketildiğinde göbekte biriken yağlarında erimesine yardımcı olmaktadır. 

6 2

ELMA

Uzmanlar, güne bir elma yiyerek başlamamız gerektiğini söyküyor. İçerisinde barındırdığı bol C vitamini  beta karoten sayesinde yağları eritmek için çok faydalıdır. Özellikle kilo vermek isteyenlerin diyet listesinde bulundurması gereken bir besindir. 

6 3

KEREVİZ 

Diyet listesinde bulundurmanız gereken besinlerden biri de hiç kuşkusuz kereviz olmalıdır. Kereviz, yağ yakımını hızlandıran bir besinidir. Kilo vemreye yardımcı olur. Bİr çok yiyecekle beraber tüketilebilecek enfes bir besindir. 

6 4

AVOKADO

Göbeğinizde bulunan yağları eriten bir başka besin ise avokadodur. Avokada açlık hissini bastıran maddeler içeren bir meyvedir.  beta karoten sayesinde yağları eritmek için çok faydalıdır. Aşırı tüketilmemesi gerekmektedir. 


6 5