E VİTAMİNİ 

Sabah uyandığınızda şişen gözlerinizi indirmek için uygulayabileceğiniz yöntemlerden biri de E vitamini uygulamaktır. E vitamini içeriğindeki mineraller sayesinde hem göz çevresi bakımınızı yapmaya yardımcı olacak hem de şişen gözlerinizin inmesini sağlayacaktır. Yapmanız gereken tek şey soğuk suyu bir kaseye koymak ve birkaç damla E vitamini damlatmak Sonra makyaj pedi yardımıyla gözlerinizin üzerinde 20 dakika bekletebilirsiniz. 

7 2

SOĞUK ÇAY POŞETLERİ 

Soğuk çay poşetleri, aslında en bilinen ve en çok uygulanan yöntemlerden biridir. Gözlerin şişmesini önleyen bu yöntem de yapmanız gereken tek şey soğuyan çay poşetlerini 20-30 dakika gözlerinizin üzerinde bekletmek. Gözlerinizdeki şişkinliği anında almaya yardımcı olacak ve bunun yanı sıra düzenli olarak uygulanması taktirde gözlerinizin şişmesini de önleyecektir. 

7 3

SÜT 

Gözlerin şişmesine iyi gelen bir başka doğal yöntem ise süttür.  Soğu sütü bir parça pamuk veya makyaj pedine damlatın. Gözlerinizin üzerinde 20-30 dakika bekletin.

7 4

YUMURTANIN BEYAZI 

Yumurtanın akının pek çok faydası vardır. Cildin yumuşacık olmasını sağlayan yumurta akı aynı zamanda göz şişmesine de iyi gelmektedir Gözlerin şişmesini önleye doğa yöntemlerden olan yumurta akı gözlerinizin gerilmesine daha pürüzsüz bir görünüm kazanmasını sağlayacaktır. Yumurtanın beyazını iyice çırptıktan sonra fırça yardımıyla göz çevrenize dikkatlice uygulayın. 20 dakika sonra soğuk suyla durulayın.

7 5