ANANAS

Vücudunuzun su ihtiyacını gideren besinlerden biri ananastır. Yüzde 87 oranında sıvı bulunduran ananasta  bromelain maddesi bulunmaktadır. Bu madde cildin sıvı oranını karşılamaktadır. Bu da hem sıvı oranını karşılamaktadır hem de vücudu gençleştirmektedir. 

6 2

SALATALIK

Salatalığın içerisinde yüzde 96 oranında sıvı bulunmaktadır. En yüksek sıvı oranına sahip besinler arasında yer almaktadır.  Günde 2 tane salatalık yemeniz halinde vücudunuzun su ihtiyacının yüzde 40'ını karşılamış olursunuz. Salatalık aynı zamanda C,K ve B vitaminleri bakımından da oldukça zengindir. 

6 3

ISPANAK

Ispanak A ve C vitaminleri bakımından oldukça zengin bir besindir.  Demir bakımından oldukça zengin olan ıspanak sıvı oranı bakımından da oldukça zengindir.

6 4

KABAK

Vücudumuzun sıvı oranını karşılayan besinlerden bir tanesi de kabaktır. Hatta salatalıktan sonra sıvı oranı en yüksek besindir diyebilirsiniz. Ancak kabağın sıvı oranından yararlanmak istiyorsanız kaynatı tüketmeniz gerekiyor. Vücudun ihtiyacı olan sıvının yüzde 50'sini karşılayabilir.

6 5