Çek Cumhuriyeti/Prag

Biraz klasik bir ortamda yeni yılı karşılamak istiyorsanız kesinlikle Prag'ı düşünmelisiniz. Rengarenk ışıklarla kaplı caddeleri kocaman çam ağaçlarıyla süslü olan bu şehirde sabaha kadar eğlenerek bu şehiri tercih edebilirsiniz!

5 2

Fransa/Paris

Her yıl bu devasa kuleyi yaklaşım 20 bin ampulle süslenen kulenin ihtişamını görmek istemez misiniz? Sokaklarda sabahlara kadar süren yılbaşı eğlencelerini kaçırmak istemiyorum diyorsanız bu şehir kesinlikle size göre!

5 3

Oeconomica/Lapland

Destanlanlardaki Noel Baba'nın evini görmek istiyorum diyorsanız kesinlikle Santa Claus'a gitmelisiniz. Bu yıl farklı bir ülkede farklı bir ambians büyülü bir ortam olsun istiyorsanız kesinlikle ''Kuzey Işıkları''nı izleyerek yeni yılı karşılayabilirsiniz.

5 4

İngiltere/Londra

Her sene olduğu gibi bu yılda devasa büyüklükte bir yılbaşı ağacının kurulduğu bu yer farklı ülkelerden gelen bir çok insanın uğrak mekanı olmaktadır. 2018'i kutlamaları doruk noktasında yaşamak istiyorum diyorsanız size herkes gibi Trafalgar Meydan'ına gelir tanımadığınız bir çok insanla beraber eğlenerek yeni yılı karşılayabilirsiniz.

5 5