HAVALI SAÇ MODELLERİ

Aslında saçı oldukça havalı gösteren iri bukleler ne yazık ki kişiyi olduğundan daha yaşlı gösteren saç modelleri arasında yer alıyor.Eğer saçlarınızın havalı olmasını istiyorsanız bunu fön makinasıyla yapmayın. Doğal bukleler elde ederek yapmaya çalışın.

5 2

BAKIMSIZ SAÇLAR 

Bütün bu modellerin yanı sıra bakımsız saçlarda kişiyi olduğundan daha yaşlı gösteriyor. Uçları kırık, çatallaşmış saçlar, yorgun görünmemize neden olur. Bu yüzden saçlarınıza düzenli olarak bakım yapmayı unutmayın. 

5 3

DÜZ KESİM SAÇ MODELLERİ

Kemikli yüz yapısına sahip kadınların düz kesim saç modellerinden uzak durmasını öneriyoruz. Çümkü bu tarz modeller zaten sert görünümlü olan yüz hatlarınızın daha da sert görünmesine neden olur. Bunun yerine her yeri eşit kesilmiş saç modellerini tercih etmeniz yüz hatlarınızı yumuşak gösterecektir. Bu da daha genç görünmenizi sağlayacaktır.

5 4

YANLIŞ SEÇİLEN SARI TONU 

Sarı saç neredeyse tüm kadınlar tarafından sevilen ve kullanılan saç modelleri arasında yer alıyor. Ancak sarı saçın renk tonunu iyi ayarlamak gerekiyor.Doğru tonu seçemezseniz bu saç rengi sizi olduğundan çok daha yaşlı gösterecektir. Özellikle sizi solgun ve yorgun gösterebilecek olan açık sarılardan uzak durun. Seçiminizi  koyu sarılar ve karamel tercihlerinden yana kullanın. 

5 5