Kuaföre gitmeden evde de pratik bir şekilde saçlarınıza şekil verebileceğiniz örgü modelleri kurtarıcı saç modelleriniz olabilir. Sezonun trend doğal görünümü saçlarda da yerini alıyor. Dağınık salaş örgü modelleri sizi hem doğal hem de şık bir görünüm kazandıracak! Farklı ortamlarda kullanabileceğiniz örgü modellerini kullanabilirsiniz.

7 2

Bir dönem çeşitli bakımlar ve kürlerle herkesin saçlarını uzatmaya çalıştığı uzun modeller yerini artık kısa saçlara bırakıyor. 2019 saç trendleri arasında yer alan kısa saç modellerini sürekli olarak aynı kullanmak yerine örgü modelleri ile farklılık kazandırabilirsiniz. 

7 3

Taç şeklinde alın kısmından başlayarak arkada birleştirdiğiniz örgüler lastik bir toka ile bağlayarak veya tel toka ile tutturarak hazırlayabilirsiniz. 

7 4
Özellikle küt saçlıların kısa balıksırtı modeli her türlü ortama uyum sağlıyor! Enseye kadar ördüğünüz balıksırtı örgüsünü şeffaf bir lastik ile bağlayarak saçlarınızı iç kısma tel toka ile topuz görünümü verebilir veya günlük hayatta sportif bir görünüm kazandırmak için bağlayabilirsiniz. 
7 5