Regl dönemi ağrılarını azaltıyor -Adet dönemlerinin düzene girmesinde etkilidir. Adet dönemi ağrı ve kramplarının hafifletir. Ayrıca menopoz döneminde oluşan sıkıntılarını giderir. -Egzamanın olumsuz etkilerini azaltır. Aynı şekilde sedef hastalığında da etkilidir. -Kolesterolün düşürülmesinde yardımcı olur. Kalp sağlığında oldukça önemli bir rol oynar.
7 3
Toksinlerden arındırıyor -Diyabet hastaları için şekerin dengede tutulmasında etkilidir. -Tırnak soyulmalarına ve kırılmalarına karşı tırnakları güçlendirir. -Kanın pıhtılaşmasını engeller. -Anti-aging (yaşlılık belirtilerinin geciktirilmesi) etki sağlar. -Vücudu toksinlerden arındırmada yardımcıdır.
7 4
Bağışıklığı güçlendiriyor -Yorgunluğu azaltır. -Saç dökülmelerini önler. -Yüksek tansiyonu dengeler. -Stresle mücadelede ve depresyon durumlarında etkilidir. -Kireçlenme problemlerinde etkilidir. Romatizma ağrılarını azaltır. -Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesinde yardımcıdır.
7 5
Obeziteye karşı etkili -Tümörlerin büyümesini engeller. -MS hastalığının ilerlemesini yavaşlatır. -Obeziteye karşı önleyicidir, kilo kontrolü sağlar. -İçki içmeden önce alındığı takdirde içkinin vücutta yarattığı sersemlik hissini önler. -Cilt problemleri için çuha çiçeği yağı kullanacaksanız, bu yağı direkt olarak cildinize sürebilir veya farklı maske tarifleri deneyebilirsiniz.
7 6