KADINSI CAZİBELİĞİNİZİ ELE VEREN RENK PEMBE!

Romantizm sizde başlıyor! Bir tarafınız içinizdeki küçük kızı dinlerken diğer tarafınız kadınsı cazibeye karşı koyamıyor! İkinin ortasını dengeleyen her ortama uyum sağlayan bir ruh haliniz var. Ancak yine de sakinliğiyle dikkat çekenler grubuna aitsiniz!

7 2

ZARİF GÖRÜNÜM SEVENLERİN VAZGEÇİLMEZİ FRANSIZ MANİKÜRÜ...

Sade şık görünüm sevenlerin vazgeçilmezi fransız maniküründen bir türlü vazgeçemiyorsanız siz tam anlamıyla doğallıktan yana olanlardansınız. Abartıdan her zaman uzak ve yaşantınızda dengeli olmak sizin için oldukça önemli konular arasında yer alıyor.

7 3

DİNGİNLİĞİ CANLANDIRAN MAVİ RENGİ

Cesareti ifade eden mavi rengini çok kullananlar genellikle çok fazla ön planda olmayı sevmeyenler, seyahat etmeyi sevenlerin vazgeçilmez rengi! Sizi en çok heyecanlandıran ve ön planda olmaktan hoşlandığınız konulardan biri özgürlük ve yeni yerler keşfetmek!

7 4

GİZEMLİ KADINLARIN VAZGEÇİLMEZİ SİYAH!

Dışarıdan gizemli görünen ve hayatı tam anlamıyla bilinmez olan kadınların rengi siyah! Her ne kadar dışarıdan soğuk ve gizemli görünseniz de içeriden bir o kadar da şaşırtan ve eğlenceli bir yapıya sahipsiniz. Eğlence tam anlamıyla sizin göbek adınız! Ancak bir yerde de dışarıdan gizemli ve dikkat çekici olmaya bayılıyorsunuz.

7 5