Sekste güçlü olduğunuz noktalar ve zayıflıklarınız neler?

Seks hakkında konuşmaktan çekiniyorsanız başlangıç için güzel cinsel anılarınızdan bahsederek başlayın. Sevgilinizle geçirdiğiniz ateşli bir gecenin anılarını canlandırmak konuya girmek için uygun ve eğlenceli bir yöntem.

Seksin her zaman gelişme gösterebileceğiniz bir alan olduğunu unutmayın. Bu diyaloğu bir eleştiri olarak görmeyin. Amacınız ne kendinizi ne de partnerinizi eleştirmek değil tam aksine fikir alışverişi yaparak seks hayatınızı iyileştirmek.
8 2

Cinsellik nasıl bir öncelik haline gelir?

İlişkinizde cinselliği ön plana taşımak ve bir öncelik haline getirmek oldukça önemli.

Fantastik bir seks hayatı ciddi çaba gerektirir. Cinsellik için küçük ama aktif adımlarla ilerleyerek zaman ve mekan yaratmalısınız.
8 3

Sizce yıllar boyunca seks hayatınız nasıl bir değişim geçirecek?

Birlikte çocuk sahibi olmak, taşınmak, iş değiştirmek, sevdiklerinizi kaybetmek gibi birçok şey yaşayacaksınız.

Tüm bu değişimler seks hayatınız üzerind ebüyük etkiler yaratabilir. Fakat önemli olan seks hayatınızın eski canlılığını muhafaza etmek için çaba göstermeniz.
8 4

Seks ateşi nasıl canlı tutulur?

Uzun yıllar boyunca birbirinize dokunacaksınız ve eğer her seks yaptığınızda aynı şeyleri tekrarlarsanız, bu düşündüğünüzden daha kısa sürede sıkıcı bir hal alabilir.

Birbirinizle denemekten keyif aldığınız şeylerden, fantezilerinizden konuşabilir, sekste deneyler yapabilirsiniz.

Partnerinizle birlikte bir liste hazırlayın. Bu listede sekste denemek istediğiniz şeylere yeşil, kararsız kaldıklarınıza sarı ve denemek istemediğiniz şeylere kırmızı işaret koyun.

Bu listeler seks hayatınızı canlandırmak için işe yarayan yöntemlerden biri.
8 5