Cinsellik nasıl bir öncelik haline gelir?

İlişkinizde cinselliği ön plana taşımak ve bir öncelik haline getirmek oldukça önemli.

Fantastik bir seks hayatı ciddi çaba gerektirir. Cinsellik için küçük ama aktif adımlarla ilerleyerek zaman ve mekan yaratmalısınız.
8 3

Sizce yıllar boyunca seks hayatınız nasıl bir değişim geçirecek?

Birlikte çocuk sahibi olmak, taşınmak, iş değiştirmek, sevdiklerinizi kaybetmek gibi birçok şey yaşayacaksınız.

Tüm bu değişimler seks hayatınız üzerind ebüyük etkiler yaratabilir. Fakat önemli olan seks hayatınızın eski canlılığını muhafaza etmek için çaba göstermeniz.
8 4

Seks ateşi nasıl canlı tutulur?

Uzun yıllar boyunca birbirinize dokunacaksınız ve eğer her seks yaptığınızda aynı şeyleri tekrarlarsanız, bu düşündüğünüzden daha kısa sürede sıkıcı bir hal alabilir.

Birbirinizle denemekten keyif aldığınız şeylerden, fantezilerinizden konuşabilir, sekste deneyler yapabilirsiniz.

Partnerinizle birlikte bir liste hazırlayın. Bu listede sekste denemek istediğiniz şeylere yeşil, kararsız kaldıklarınıza sarı ve denemek istemediğiniz şeylere kırmızı işaret koyun.

Bu listeler seks hayatınızı canlandırmak için işe yarayan yöntemlerden biri.
8 5

Seks nedeniyle kavga ettiğinizde ne yapmalısınız?

Seks nedeniyle kavga etmek tüm çiftler için kaçınılmaz bir durum. İlişkinizin bir döneminde mutlaka seks nedeniyle kavga edeceksiniz. Bu durumlar için hazırlıklı olmak zorlayıcı durumlarla mücadele etmenizi kolaylaştırır.

Günlük tartışmalarınızda partnerinizi sakinleştirmek için kullandığınız yöntemler işe yaramadığında bu konunun her ikiniz için de daha hassas olduğunu unutmayın. Partnerinize öfkeyle değil ona olan sevginizi göstererek yaklaşın.
8 6