-İstenmeyen hamileliğin herkes tarafından paylaşılan bir endişe kaynağı olduğu ortaya çıktı. -Henüz teşhisi konmamış cinsel yolla bulaşan bir hastalık kapmak da endişelendiren konulardan biri. Ancak bu korku istenmeyen hamilelikten daha fazla korkutucu geliyor.
7 2
-Araştırmaya katılan erkek ve kadınlar vücut kıllarının partneri uzaklaştırmasından endişe duyuyor. -En büyük endişelerden biri de cinsel performans. Cinsel performansla eşdeğer sayılabilecek bir diğer endişe kaynağı ise çıplakken albenisiz görünmek.
7 3
-Erkeklerin önemli bir bölümü, cinsel organının boyu konusunda kaygı duyarken, erken boşalma da korkulan konuların başında geliyor. -Kadınların korkuları arasında, kondom kullanmak istemeyen partner bulunuyor. Ayrıca memelerinin büyük olması da bir diğer korku kaynağı.
7 4
-Kadınlar kendi orgazmlarını ön planda tutuyor. Erkekler ise partnerine endeksli, onu mutlu edebilme konusunda endişe duyuyor. -Araştırmanın ilginç sayılabilecek bir sonucuna göre de, erkeklerin en az korktuğu şeylerden biri kendi tatminleri.
7 5