1- YAŞÇA BÜYÜK KADINLAR: Erkekler dünyasının en popüler fantazilerinden biri kendinden yaşça büyük kadınlarla birlikte olmak var. Buna 'Yaşlı kadınların cinsel hayatlarına duyulan merakın bir sonucu' diyor Pam Spurr ve ekliyor:  Genelde yargılanacağı için erkekler bu isteklerini hep gizlerler. 

6 2

2- YATAKTA SÜPER KAHRAMAN OLMAK: Erkekler dünyasında süper kahramanlar aynı zamanda yatakta iyi birer örnek gibi. Yatak odasında birer süper kahraman gibi davranmak hepsinin hayali ancak çocukça görünme korkusu bu fantaziyi de ortaya çıkarmalarına engel oluyor. 

6 3

3- EN İYİ ARKADAŞININ SEKS PERFORMANI MERAK EDERLER: Erkekler dünyasında gizli kalmış sırlardan biri de en yakın arkadaşın seks hayatına duyulan merak. Dr. Spurr'a gelen maillerin çoğunda erkekler yakın arkadaşlarının yatak performansları merak ettiklerini itiraf etmiş durumda. 

6 4

4- EN YAKIN KIZ ARKADAŞLA SEKS: Ateşle barut yan yana durmaz kabul edelim. Erkekler normal hayatlarında çok iyi anlaştıkları kız arkadaşlarıyla seks fantazisi kuruyorlar. Ancak arkadaşlığı kaybetme korkusu çoğunlukla ağır basıyor ve bu yönlerini bastırıyorlar. Çoğu erkek için en iyi kız arkadaşla seks imkansızla eş değer. 

6 5