DOĞRU NEFES KONTROLÜNÜ SAĞLAMANIZ GEREKİYOR!

Orgazm için yardımcı olacak nefes kontrolü nefsin kontrolünü sağlar. Özellikle partnerlerinden önce boşalamayan veya orgazm olamayan kadınlar aşağıdaki önerileri uygulamalıdır: Kadın ilişki sırasında sırt üstü yatarak bacaklarını partnerinin omuzlarına ya da omuz hizasına kaldırmalı ve ellerini karınlarına koyarak derin derin nefes almalıdır. Nefes kontrolü orgazmı kolaylaştıran en etkili yöntemdir.

6 2

CİNSELLİKTE AKTİF OLMANIZ GEREKİYOR!

Kadınlar orgazm yaşamak istiyorlarsa sevişirken biraz aktif olmalıdırlar. Bunu da en iyi kadın kalçasını öne iterek yani hareket ettirerek yapabilir. Bu da onun kontrolü elinde tutması ve kasılmasını ayarlayabilmesi anlamına gelmektedir.

6 3

PELVİK KASLARINIZI ÇALIŞTIRIRSANIZ...

Vajinada bulunan aşk kasları adını verilen pelvik taban kasları orgazma ulaşmanın garantisidir. Aşk kasları cinsel birleşme dışında da aktif olarak kullanmak gerekir. Tuvalete gidildiğinde, iş yerinde ya da otururken pelvik taban kasları aynı idrar yaparmış gibi gevşetilmeli ve ardından idrar tutarmış gibi kasılmalıdır.

6 4

ÖN SEVİŞME SÜRESİNİ OLABİLDİĞİNCE UZUN TUTUN!

Orgazm olabilmek ya da orgazmı güçlü bir şekilde hissedebilmek için ön sevişme oldukça önemlidir. Yeterli bir ön sevişme sonrası; en az ön sevişme kadar uzun ve kesintisiz bir penetrasyon yani penis-vajina birlikteliği olabilir ve doyurucu bir orgazm yaşanabilir. Yani ön sevişme süresi birleşme süresini belirler.

6 5