Sevgilinizle televizyonun karşısına geçip açtığınız filme dikkat edin!

Yapılan araştırmara göre Titanic gibi romantik filmler erkeklerin libidosunu düşürüyor. Bu sonuçlara göre kadınlar romantik filmlerden etkilenip tahrik olurken, erkekler erotik film gibi daha yoğun uyarıcılara ihtiyaç duyuyor.
9 2

Yapılan bir araştırmaya göre uzun soluklu ilişkiler yaşayan erkekler, birlikte oldukları kadınları dış görünüşlerine, başka erkekler tarafından ne kadar çekici bulunduklarına ve ne kadar çok erkek arkadaşları olduğuna göre değerlendiriyor.

Bu değerlendirmelere göre erkekler diğer erkeklerin yarattığı tehditten etkileniyor ve kadınlar için mücadele ederken, etrafında erkek çalışma arkadaşı ve dostları bulunan kadınlar partnerleriyle daha sık aralıklarla seks yapıyor.
9 3

Doğum kontrol hapları hamileliğinizden daha fazlasını kontrol ediyor!

Hormonal doğum kontrol hapları kimden etkileneceğinize bile karar vermeniz üzerinde oldukça etkili.

İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre doğum kontrol hapları kullanıp daha sonra bırakan kadınların cinsel tatminlerinin azaldığını belirtiyor.

Diğer yandan, hormonal doğum kontrol yöntemi uyguladığı sırada gelecekteki eşleriyle tanışan kadınların ,ilerleyen zamanlarda eşlerini çekici bulmadığı ve evliliklerinden hoşnut olmadığı ortaya çıktı.
9 4

Herkesin çekici bulduğu bir "tip" vardır; uzun boylu, sarışın, renkli gözlü gibi…
Fakat bilim, erkeklerdeki bazı karakteristik özelliklerin kadın orgazmının daha uzun sürmesini sağladığını iddia etti.

Evrimsel Psikoloji dergisinde yayınlanan bir araştırmaya göre, erkeklerin ailelerinin gelir düzeyi, öz güveni ve ne kadar komik olduğu gibi karakteristik özellikler kadınların orgazm şiddeti ve süresi üzerinde etkili.
9 5