Burdur'a bağlı Yeşilova ilçesine 4 km uzaklıkta beyaz kumsalı, mavi ve yeşilin tonunun büyüleyici manzarası ile kendine hayran bırakan bu göl İstanbul'dan Salda Gölü'ne gitmek isteyenler için 7 saat 40 dakika sürmektedir. 632 kilometre yol mesafesi olan Salda Gölü aynı zamanda Türkiye'nin en derin 3. gölü olarak karşımıza çıkıyor. 

8 2

Salda Gölü'ne gitmek isteyenler için bireysel ve tur seçenekleri ile 2 farklı yol ile gidebilirsiniz. Salda Gölü'ne otobüsle gitmek isteyenler için 90 TL bilet ile Burdur'a gidebilir oradan Salda Gölü'ne 20 TL ile minibüse binerek ulaşabilirsiniz.

8 3

Beyaz kumsalı olan Salda Gölü berraklığı ile sizi büyüleyecek olağanüstü görüntüsü ile ormanlık alanlarında kamp yapabilirsiniz. Aynı zamanda yapılan pek çok araştırmaya göre Salda Gölü'nün etrafında bulunan çamurun cilt hastalıklarına, sivilce ve eklem ağrılarına iyi gelmesi ile kanıtlanmıştır.

8 4

Yeşilin ve mavinin şahane görünümü ile maldivleri aratmayan görüntüsü ile pek çok tatilcinin uğrak mekanları arsında yer alıyor. Spora düşkün olanlar için Salda Gölü'nde yamaç paraşütü ve su sporlarını yapma imkanı da bulabilirsiniz.

8 5