Vurgun (The Trust) Filmin yönetmen koltuğunda, Alex Brewer ve Benjamin Brewer oturuyor. Nicolas Cage ve Yüzüklerin Efendisi'nin yıldızı Elijah Wood filmde iki polis memurunu canlandırıyor. Las Vegas Polis Departmanı’nda, sıkıcı idari işlerde görevli ve fazladan para kazanabilmek için çaldıkları Sivil Servis Sınav sorularını diğer memurlara satan iki polis memuru olan Waters ve Stone, uyuşturucu operasyonuyla ilgili bir bilgiye tesadüfen rastlarlar. Bu iki arkadaş paranın kaynağını bulabilmek için harekete geçerler. Özenli bir araştırmadan sonra ulaştıkları ipuçları onları sandıklarından çok daha tehlikeli bir durumun ortasında bırakır.
9 2
Benim Çılgın Düğünüm 2 (My Big Fat Greek Wedding 2) Bu eğlenceli devam filmi ile kahkahalarınızı tutamayacaksınız. Senaryosunu Nia Vardalos'un kaleme aldığı ‘Benim Çılgın Düğünüm 2'nin başrollerinde Nia Vardalos, John Corbett, Elena Kampouris ve Ian Gomez yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Kirk Jones oturuyor. Film 2002’de vizyona giren bağımsız sinemanın gelmiş geçmiş en büyük gişe hasılatına imza atmış olan ‘Kalbinin Sesini Dinle’ filminin merakla beklenen devam halkası. 13 yıl aradan sonra gelen devam filminde Portokalos ailesinin keşfettiği 50 yıllık sır, geniş ailenin ortasına bomba gibi düşer! Filmde, asi kızlarıyla uğraşan Yunan asıllı Toula ve Amerikalı Ian çiftini bu kez daha materyalist sorunlarla yüzyüze kalışını ve yepyeni bir Yunan düğününü göreceğiz. Bu kez Portokalos ailesinin büyük sırrı aşıkları yeniden biraraya getirecek ve eskisinden daha büyük bir düğüne neden olacak.
9 3
Sen Benimsin (A Bigger Splash) Filmin başrollerini Dakota Johnson, Tilda Swinton, Matthias Schoenaerts ve Ralph Fiennes paylaşıyor. Yönetmenliğini ise Luca Guadagnino üstleniyor. Uluslararası sinema camiasına ‘Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi’ kitabının uyarlaması olan Melissa P. filmiyle adım atan İtalyan yönetmen Luca Guadagnino, aslında kısa metrajları ve dokümanterleri ile tanınan bir sinemacı. Marianne ve yakışıklı sevgilisi Paul yaz tatilini İtalya'da volkanik bir adada bulunan evlerinde geçirmektedir. Marianne'nin eski sevgilisi Harry ve sevgilisinin güzeller güzeli kızı Penelope de bu ilginç seyahate dahil olur. Böylece kıskançlık, aşk ve erotizm dolu bir yolculuk başlar.
9 4
Evrim (Évolution) Filmin oyuncu kadrosunda Ethan Suplee, Max Brebant, Roxane Duran, Julie-Marie Parmentier gibi isimler yer alıyor. Yönetmenliğini ise Lucile Hadzihalilovic üstleniyor. Film bilinmezliğin korkusunu gençlik çağındaki bir oğlan çocuğuyla yansıtıyor. Nicolas gelecekteki hareketli bir adada yaşar, ya da başka bir gezegende, ya da bir rüyada... Yaşamdaki köy beyaz evlerle, kendi yaşındaki erkek ve kız çocuklarıyla doludur. Kumsallar siyah kumlarla ve volkanik taşlarla örtülüdür. Okyanusta yaptığı gezinti sırasında bir keşif yapar ve bu keşif diğer tüm kadınlar gibi saçı arkadan bağlı, düz beyaz bir elbise giyen ve beyaz tenli annesi tarafından yasaklanır. Ancak kendisine yalan söylendiğini düşünen Nicolas çok meraklıdır ve keşif gezilerini artırır. Bu gezilerden birinde rahatsız edici birkaç görüntüye tanıklık eder ve kendini hastane benzeri bir binada, diğerleriyle birlikte, hemşireye benzeyen kadınlar tarafından bir takım tıbbi müdahale yapılırken bulur. Hemşirelerden biriyle arkadaş olur ve filmin sonu bu hemşireye bağlanır. Film esrarengizliğin yanı sıra birçok şiirsel güzellikte sahne barındırıyor.
9 5