Saklı Selim Evci'nin yazıp yönettiği üçüncü uzun metrajlı filmi "Saklı"nın başrollerinde İlhan Şeşen, Türkü Turan, Settar Tanrıöğen ve Pelin Akil rol aldı. Selim evci, başlı başına bir kadın hikâyesi anlatıyor. O kadının içinde yaşadığı kozayı, baskıcı aile yapısını, toplumsal dinamiklerle örmeyi de ihmal etmiyor. Dram türündeki film, iki ailenin birbirleriyle kesişen saklı hayatlarını konu alırken, aynı zamanda insanın kendi içindeki "saklı" duygularına da işaret etmeyi amaçlıyor. Mahir Bey, kendi halinde ve vakur kişiliği ile bilinen başarılı bir müzisyendir. Müzik kariyeri ise gençlik yıllarına kadar dayanmaktadır. Duru ise henüz üniversiteye giden, orta halli bir ailenin kızıdır. Genelde içine kapanık ve sessiz bir kişiliği vardır. Duru’nun babası Ali Bey ise tipik bir orta sınıf, muhafazakar aile babası olarak ev içinde kuralcı ve kızlarına karşı baskıcı ve "geleneklerine" bağlı olan bir adamdır. Mahir Bey ve kızının okul arkadaşı Duru'nun arasında adı konulamayan bir çekim oluşur ama ikisinin de birbirlerine karşı çekinceleri vardır. Selim Evci'nin üçüncü uzun metrajlı filminde İlhan Şeşen, Settar Tanrıöğen ve Türkü Turan başrolleri paylaşıyor.
11 2
Avcı: Kış Savaşı (The Huntsman: Winter's War) Chris Hemsworth ve Kristen Stewart'ın başrolünde oynadığı 2012 yapımı fantastik aksiyon filmi "Pamuk Prenses ve Avcı"nın devam filmi "Avcı: Kış Savaşı" fantastik aksiyon meraklılarının ilgisini çekmeye aday. Cedric Nicolas Troyan'ın yönettiği devam filminde, Chris Hemsworth ve Oscar ödüllü Charlize Theron "Pamuk Prenses ve Avcı" filmindeki rollerine geri dönerken kendilerine başrollerde Emily Blunt ve Jessica Chastain eşlik ediyor. Film, gücünü kaybeden kardeşi Ravenna'yı (Theron) diriltmek için sihirli aynanın peşine düşen Buz Kraliçesi ile Chris Hemsworth ile güçlerini birleştiren bir diğer avcı Jessica Chastain'ın arasında geçen mücadeleyi işleyecek. Aynayı geri almak için bir avcı birliğini görevlendiren kraliçeye karşı iki iyi kalpli avcı güç birliği yapacak.
11 3
Babaların Babası Filmin yönetmen koltuğunda Raşit Çelikezer oturuyor. Senaryosu ise Nuri Özgül ve Şenol Zencir’e ait. Başrollerini Menderes Samancılar, Ali Sürmeli, Ayhan Taş, Burak Satıbol, İsmail Demirci, Burcu Binici, Abidin Yerebakan, Barış Başar, Ömer Gecü, Erdal Cindoruk, Emre Kentmenoğlu ve Ayşen Sezerel paylaşıyor. Birlikte iş yaptığı diğer mafya babalarının arkasından iş çevirdiğini öğrenen Nejdet, onlara bir ders vermek için harekete geçer. Hazırladığı sürprizin en büyüğü ise uzun yıllardır herkesten sakladığı oğludur. Ancak konservatuar mezunu olan Berk balettir. Hiç bir şeyden haberi olmayan genç adamın en büyük hayali ise baş balet olmaktır. Balerin kız arkadaşı ile birlikte mütevazi bir hayat süren Berk, kendini bir anda mafya babalarının hesaplaşması içinde bulur. Üstelik onların en büyüğü ve en korkulanı kendi öz babasıdır.
11 4
Kabr-i Cin Mühür Filmin oyuncuları arasında Turgay Başyayla, Sevil Uyar Kılıç, Volkan Başaran, Haliy Karaata, Kenan Yeşildağ, Oğuz Yağcı bulunuyor. Yönetmenliğini ise Volkan Adıyaman üstlendi. Adıyaman'a senaryoda Coşkun Gündoğdu'nun eşlik ettiği korku türündeki filmin konusu şöyle: Yüzyıllar önce iyi bir cinin Kuran'dan esinlenerek yazdığı gizli kitaba, 100 yılda bir, 'bekçi' adı verilen koruyucular gelmektedir. Yıl 1915 olduğunda, sevdiği kız olan Zöhre'nin başka biriyle evlendirilmesi üzerine Selim yaşamına son verir. Zöhre ve evlendirildiği adamın kardeşi Hacer bu kitabı çalarlar. Niyetleri kitaptaki büyülerden birini yapmaktır ancak büyüyü yanlış yapınca Azazel adında bir cini serbest bırakırlar. Kendilerini ve köy halkını büyüden kurtarmak hiç kolay olmayacak, büyünün etkisi 100 yıl sonra bile kendini gösterecektir.
11 5