Neon Şeytan ( The Neon Demon) Filmin yönetmen koltuğunda Nicolas Winding Refn oturuyor. Oyuncu kadrosunda ise Elle Fanning, Jena Malone, Bella Heathcote gibi isimler bulunuyor. Bir sabah uyandığında etrafının kadınlar tarafından çevrili olduğunu ve kadınların dünyaya hakim olduğunu fark ettiğini belirten ve öyküsünü buradan yola çıkarak oluşturan Refn, "tehlikeli güzellik" temasını ön plana alan bir senaryo oluşturmuş.Los Angeles'a taşınalı çok uzun bir zaman olmayan, genç ve gelecek vadeden model Jesse (Elle Fanning), burada tanıştığı insanları, özellikle diğer modelleri doğal güzelliğiyle çok etkilemiştir. Güzelliğin peşinde her şeyini vermeye hazır bu insanların arasında Jesse, istemeden de olsa tehlikeli sularda yüzmeye başlayacaktır.
7 2
Karanlık Sular (The Shallows) Filmin yönetmen koltuğuda Jaume Collet-Serra oturuyor. Başrollerde ise ‘Karayip Korsanları’ndan tanıdığımız Óscar Jaenada ve Gossip Girl'ün güzel oyuncusu Blake Lively, Angelo Lozano Corzo, Jose Manuel Trujillo Salas gibi oyunlar bulunuyor. Gözlerden uzak bir sahilde sörf yapan Nancy (Blake Lively) bu esnada büyük bir köpekbalığının saldırısına uğrar ve kıyıdan pek de uzak olmayan bir kayada mahsur kalır. Nancy, kimsenin olmadığı sahile sadece 100 metre uzaklıkta olsa da, tekrar kıyıya dönebilmek için acilen bir yol bulması gerekmektedir ve bu süreçte onu aşılması zor güçlükler beklemektedir.
7 3
Kabustan Gelen (Before I Wake) Yönetmen koltuğunda Mike Flanagan'ın oturduğu filmin senaryosuna da Flanagan ile birlikte Jeff Howard imza attı. Filmin başrollerinde ise Hollywood'un sevilen yıldızı Kate Bosworth, karizmatik oyuncu Thomas Jane ve ‘Gizli Dünya’ filmindeki performansıyla büyük beğeni toplayan çocuk oyuncu Jacob Tremblay boy gösteriyor. Film kendi oğulları genç yaşta ölünce bir çocuk evlat edinen yaşlı bir aileyi temel alıyor. Jessie ve Mark’ın evlat edindikleri çocuk dünyalar tatlısı olsa da, çok geçmeden sakladığı büyük sır ortaya çıkıyor. Çocuğun geceleri gördüğü rüyalar gerçek oluyor. Bunu fark eden aile bir süre için çocuğun mutlu rüyalarını ve çevrelerinde uçuşan kelebekleri şaşkınlıkla seyretse de çocuğun kabusları da gerçek olmaya başladığında işler değişiyor.
7 4
Kurtarıcı ( Extraction) Harry Turner babası Leonard gibi CIA için çalışmaktadır. Sahada görev almak için can atar ama sürekli üstleri tarafından reddedilir. Prag kentinde görevlendirilmiştir ve babasının bir arkadaşının himayesindedir. Bir süre sonra Leonard’ın, New Jersey'de başının belaya girdiği bilgisi gelir. Üst yönetim harekete geçer, Harry ekipte olup yardım etmek ister ama yine reddedilir. Harry, uyarılara kulak asmaz ve New Jersey'e gider. Arkasından onu bulması için görevlendirilen kişi ise sürpriz bir isimdir. Filmin yönetmenliğini Steven C. Miller üstlenirken, oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Kellan Lutz ve Gina Carano başı çekiyor.
7 5