2019 kış beret modelleri neler fransız ruhunu hissedin!

2019 kış mevsiminin beret modeleri neler? Bir kaç sezondur vitrinlerde yerini alan fransız kadını havasını kazansıran beret modelleri bu sezonda bizi karşılıyor

Birkaç yıldır trend moda listesinden düşmeyen giyim aksesuarlarından bir taneside beretlerdir. Her sonbahar kış sezonunda her türlü kıyafete uyum sağlayan beretler renk renk çeşit çeşit vitrinlerde yer almaya devam ediyor. 

7 1

2017'de başlayan beret çılgınlığı bu yıl 2019 kış mevsiminde de yerini alıyor. Cool tarzı ve ve her gardıropta kurtarıcı aksesuarlardan biri olan beretleri bulundurmakta fayda var! 

7 2

Elmaelma.com okurları için kadınların aksesuar çılgınlığını düşünerek son dönemlerde oldukça popüler olan kış mevsiminin en çok kullanıları olan beret modellerini size seçim yapmak için modellerini bir araya getirdik! 

7 3

Kışlık koleksiyonlarda her sezon başka bir renkle karşımıza çıkan beretlerde yinede herkesin tercih ettiği renk kırmızı oluyor. Şıklığına şıklık kazandırmak isteyenlerin tek bir dokunuşla kendi tarzlarını yaratabilecekleri beretler bu yıl da karşımıza çıkıyor.

7 4