Kız arkadaşlarla parti Samimi olduğunuz kız arkadaşlarınızla içinizi dökeceğiniz, dedikodu yapacağınız buluşmada tatlı ve rahat bir giysi tercih edebilirsiniz. Arkadaşlarınıza pozitif enerji yaymak için canlı renklerde giysi seçimi yapabilirsiniz. Böylece kahkaha dolu buluşma için güzel bir enerji yaymış olacaksınız.
9 2
Tatile çıkarken Seyahate çıkarken rahat kıyafetler giymeyi tercih ederiz. Rahat bir yolculuk geçirmek ve şıklığınızdan da ödün vermemek için kırışmayan, çok dar olmayan kıyafetler ve topuksuz ayakkabılar tercih edebilirsiniz. Yine seyahate çıkarken çok kalın ya da çok ince giyinmek yerine hava durumuna göre değiştirebileceğiniz kat kat giysiler giymek size büyük kolaylık ve rahatlık sağlayacaktır.
9 3
En yakın arkadaşın düğünü En yakın arkadaşınızın düğününde ne çok iddialı ne de çok sönük olmalısınız! Arkadaşınız hayatının en önemli gününde ilgi odağı sadece kendisi olmak isteyeceği için en yakın arkadaşınız evlenirken mütevazı bir seçim yapmanız gerekebilir. Bir de düğün konseptine uygun ve açık tonlarda, pozitif enerji yayan renkler tercih edebilirsiniz.
9 4
Mezuniyet töreni İlk kural vücut tipine göre kıyafet seçmek! Tabii bu özel gününüzün nasıl bir mekanda düzenleneceği de kıyafet seçiminizde dikkat etmeniz gereken bir unsur. Mezuniyet törenleri genelde bahar ya da yaz aylarına denk geldiği için bu mevsimlerin enerjisini taşıyan renkleri taşımak güzelliğinize güzellik katacaktır.
9 5