Son zamanlardın trend mutfak renklerinden olan kırmızı mutfak modelleri evin küçüklüğüne veya kullanılan eşyalara kadar tonlarına dikkat edilmelidir. İşte sizler için kırmızı mutfak dekoru önerilerimiz... 

7 2

Her ne kadar kırmızı mutfak dekorunun kurgusu zor gibi görünse de aslında oldukça mutfak eşyalarını kombinlemek oldukça kolaydır. Ufak dokunuşlarla tarzınıza ve kişiliğinize uygun kırmızı bir mutfak dekoruna girişebilirsiniz. 

7 3

 Öncelikli olarak kırmızı mutfağınızı oluşturmak için mutfağınızı kırmızılaştırmaya dolaplardan başlamak zorunda değilsiniz. Eğeki mutfağınız bembeyazsa mutfağınızdaki ufak bir mutfak eşyasını kırmızıya çevirseniz bile bu yeterli olabilir. 

7 4

Veya mutfağınızı kırmızılaştırmak için halınızı kırmızılaştırmak bile yeterli olabilir. Ya da büyük bir mutfağınız varsa mutfağınızın ortasına kırmızı renkli bir masa yaptırarak çok şık bir görünüm elde edebilirsiniz.   Mutfağınızda yemek yemek için ayırdığınız bir bölüm varsa mutfak mobilyalarınızda bu bölümü canlı renkli bir kırmızı tercih edebilirsiniz. 

7 5