Bizim Hikaye son bölümde Nihal'in tüm planlarına rağmen Barış ve Filiz evlendi. Barış'ın yeni tuttuğu evde aile arasında yapılan törenle Barış ve Filiz dünya evine girdi. Ancak düğünlerinin ertesi günü Barış, Nihal'den gelen telefonla yıkıldı. Belgeleri tekrar alan Nihal, Barış'a kendisiyle gelmediği takdirde belgeleri savcılığa vereceğini söyledi. Nihal'i durdurmak için giden ise Barış ise trafik kazası geçirdi. Olay yerine gelen Nihal'e ise polisler arabanın yandığını ve ölen kişinin kimliği tanınmayacak hale geldiğini söyledi. Bu sahne ise 'Barış öldü mü?' sorusunu akıllara getirdi. Bizim Hikaye'de Barış'a ne olduğu ise 53. bölümde ortaya çıkacak.

5 2

Bizim Hikaye 52. bölümün en çok konuşulanlarından biri de Filiz'in düğün sabahı giydiği cesur gecelik oldu. Lila rengi saten geceliğin cesur görüntüsü Bizim Hikaye izleyenlerinin yorumlarını arttırdı. BİZİM HİKAYE FİLİZ VE BARIŞ'IN DÜĞÜNÜ SAHNESİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

5 3

Ancak Filiz ve Barış'ın düğün sabahı hiç de hayal edildiği gibi romantik geçmedi. Barış Filiz'i 'nitelikli dolandırıcılık' suçundan tekrar cezaevine yollamaya imkan tanıyan belgeleri ve başına gelenleri anlattı. 

5 4

Filiz ise duydukları karşısında önce şoke oldu ardından da büyük bir karar aldı. Daha önce Barış'ın ona sorduğu 'en büyük hayalin ne?' sorusuna yanıt veren Filiz üniversiteye gidip ayaklarının üzerine durmak istediğini Barış'a söyledi. 

5 5